TUTUSTUMINEN APUVÄLINEMESSUIHIN 11.11.2017

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Päivä(t) - 11.11.2017
All Day

Paikka
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Kategoria(t) No Categories


apuvalimessut-2017

Joka toinen syksy järjestettävät Apuväline-messut kokoavat yhteen apuväline-, kuntoutus-, hoiva- ja sosiaalialojen päättäjät ja toimijat sekä kuluttajat eri vammaisryhmistä läheisineen. 2015 mukana oli 13 700 kävijää ja yli 200 näytteilleasettajaa.

Apuvälineet eivät enää ole vain perinteisiä apuvälineitä, vaan myös digitalisaation ratkaisuja, sovelluksia, kotiautomaatiota, oikein rakennettuja ympäristöjä, selkeää viestintää, akustiikkaa – kaikkea, mikä mahdollistaa yhdenvertaista arkea, meille kaikille.

  • Rett ry tarjoaa tervetulokahvit ja  vapaaliput 11.11.  klo 11 alkaen yhdistykden jäsenille. Kokoonnumme Messukeskuksen kahvioon, jossa yhdistys tarjoaa kahvit ja leivokset. Tutustumme messuosastoihin ja tapahtumiin.
  • Illemmalla ohjelmassa on yhteistä toimintaa vertaistapaamisen merkeissä ja ruokailemme klo 15  alkaen  ravintola Kokkipojassa Rantatie 27 , 33250 Tampere.  Tervetuloa koko perheen voimin. Hinta ruokailusta omakustanteinen 10€ aikuinen ja alle 12 v lapset sekä rett-henkilöt maksutta. Ruokailun voi maksaa paikanpäällä käteisellä tai pankki/luottokortilla.

Menu:
KINKKUKIUSAUS
JUUSTOINEN KASVIGRATIINI
VIHREÄ SALAATTI, TALON SINAPPIKASTIKE
PORKKANARAASTETTA JA TUOREITA HEDELMÄLOHKOJA
LEIPÄVALIKOIMA JA LEVITE

KORVAPUUSTEJA JA KAHVIA/TEETÄ
MEHUA , VETTÄ JA KOTIKALJAA.

Kasvisruokailijoille, jotka  ilmoittavat erikseen, varataan kasvispihvejä lisäkkeineen pääruoaksi.

  • Ilmoitathan  osallistumisestasi puheenjohtajalle  jarno.asunen(at)rettfinland.fi , paluupostissa saat pääsylippujen noutamisohjeet.

Katso tarkempi messuohjelma ja messuosastot  www.apuvaline.info