Rett ry:n tulevia tapahtumia 2019

Kevätpäivät ja vuosikokous Porissa
Järjestämme keväällä perhepäivän ja virallisen vuosikokouksen  Porissa 30.3.2019   Tarkemmat tiedot>

Perheloma Kangasalla
Maaseudun lomahuolto ja terveys ry sekä Autismi-ja Aspergerliito järjestää Rett-perheille suunnitellun  perheloman  15.-20.7.2019 Kuntoutumiskeskus Apilassa Kangasalla.  Vaikka olisit ollut vuoden 2018 kurssilla, kannattaa silti hakea.  Jos 10 perhettä ei tule täyteen uusista hakijoista, niin on mahdollista päästä mukaan.   
Lomalle hakeminen:
Lomille haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n tuettujen lomien hakukaavakkeilla. Voit tulostaa hakemuslomakkeen ja/tai täyttää sen sähköisesti Internetissä: www.mtlh.fi 
Hakemusten palautus postitse: Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry, Mannerheimintie 31 B 20, 00250
Helsinki. Palauta hakemus viimeistään 15.4.2019 

6. EUROOPAN RETT KONFERENSSI 2019 PIDETÄÄN TAMPEREELLA
Rett ry on saanut järjestettäväkseen konferenssin Tampereella Tornihotellin konferenssitiloissa 27.-28.9.2019. Ensimmäisen päivän ohjelma ja luennot on suunnattu pääasiassa lääkäreille, terapeuteille, opettajille ja muille Rettin oireyhtymän parissa työskenteleville. Luennot pidetään pääasiassa englanniksi. Toisen päivän ohjelma on suunnattu enemmän perheille. Tarkempaa tietoa tulee kevään aikana konferenssin sivuille www.rett2019tampere.fi . Konferenssin järjestämiseksi olemme saaneet avustusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskekukselta STEA:lta. Tuki mahdollistaa myös osa-aikaisen projektityöntekijän palkkaamisen määräajaksi Rett ry:lle.

Syksyn Perhetapaaminen Apuvälinemessujen yhteydessä 9.11. Tampereella.
Tarkemmat tiedot julkaistaan syksyllä.

Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista vuodenvaihteen aikaa sekä hyvää uutta vuotta 2019!