Rett ry:n kevättapahtuma ja vuosikokous pidettiin Tampereella 22.4.2017

Aloitimme päivän tutustumalla Särkänniemen uuteen Superpark toimintapuistooon, jonka jälkeen nautimme makoisan lounaan ravintola Kokkipojassa.

Vuosikokouksessa todettiin, että vuosi 2016 oli yhdistyksellä varsin tapahtumarikas. Jarno Asunen jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana. Hallituksen jäseniksi valittiin Kirsi Peltonen, Ella Helander, Mira Asunen, Yrjö Kärkkäinen, Antti Rautio ja Jere Hytönen.

Onnittelimme Rett ry:n Grand Old Lady  Riittaa tulevan merkkipäivän johdosta. Riitta on osallistunut aktiivisesti  yhdistyksemme tapahtumiin jo usean vuoden ajan ja ollut kannustavana esimerkkinä nuoremmille.

Leena Savela-Syväjärvi ja Jorma Syväjärvi kertoivat syksyllä tehtävän Pietarinmatkan järjestelyistä. Heillä on vuosien kokemus yhteistyöstä venäläisten kanssa. Tapaamme Pietarissa  myös paikallisia rett-tyttöjä perheineen. Matkalle mahtuu vielä mukaan, paikkoja on rajoitetusti. Alustava ohjelma ja ilmoittautuminen on tapahtumat sivulta.

Vuosikokouksen jälkeen Autismi- ja Aspergerliiton toiminnanjohtaja Tarja Parviainen kertoi paljon ajatuksia herättävästä sotesta ja maakuntauudistuksesta. Esitys nostatti paljon kysymyksiä ja keskustelua.